Start verhuur 9 kleinere eengezinswoningen Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen

Op maandag 13 mei om 20.00 uur start l’escaut met de verhuur van negen kleinere eengezinswoningen in de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. l’escaut kiest voor sloop en vervangende nieuwbouw van negen bestaande woningen in de Verkuijl Quakkelaarstraat. Er komen negen duurzame, kleinere eengezinswoningen voor terug.

Informatie woning

Je komt binnen in de woning via de hal waar het toilet is. Via de deur in de hal kom je direct in de open keuken. Als je verder loopt, loopt je langs de eethoek en open trapopgang naar de woonkamer.

Via de trapopgang vanuit de woonkamer ga je naar boven, waar je twee ruime slaapkamers hebt en een badkamer met 2e toilet. Op de 1e verdieping is er ook een kast/opbergruimte met de warmtepomp.

De tuin ligt op het zuiden en is ongeveer 20m2. Heeft ook een houten berging. l’escaut verzorgt hekwerk rondom de woningen en een poortdeur. Dit betekent dat huurders tussen de woningen zelf in overleg met de buren voor een schutting moeten zorgen. De tuin is via de brandgang aan de achterzijde te bereiken.

De hoekwoningen hebben de voordeur aan de zijkant. De tussenwoningen hebben de voordeur aan de Verkuijl Quakkelaarstraat.

De woningen passen bij de uitstraling van de rest van de straat en zijn duurzaam. Daardoor leveren ze voor toekomstige huurders lagere energielasten een hoog wooncomfort op.

Huurprijzen (prijspeil 2024)

• Type A: netto huurprijs € 650,43

In de verhuurfolder vind je meer informatie over het project, plattegronden en bijbehorende huurprijs en kenmerken.

Nieuwbouw door V&V Bouw

V&V Bouw gaat de woningen voor l’escaut conceptueel bouwen. De woningen zijn Modulo woningen. Dit betekent dat ze de woningen van tevoren (prefab) in een fabriek bouwen. Zo hoeven de woningen op het bouwterrein alleen nog neergezet en aangesloten te worden. Op deze manier kunnen we sneller bouwen en zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige woningen tegen een betaalbare prijs. Bovendien zijn Modulo woningen heel duurzaam door gebruik te maken van gerecyclede bouwmaterialen en omdat er bijna geen CO2 uitstoot is tijdens de bouw.

Interesse?

De woningen adverteren we verspreid op zuidwestwonen.nl tussen maandag 13 mei 20.00 uur en zondag 19 mei 19.00 uur. Zorg dat je voor reactie op een woningadvertentie jouw inkomensgegevens upload in je inschrijving.

Meer informatie over de woningen in de Verkuijl Quakkelaarstraat vind je op deze pagina.