Sira Kamermans wordt nieuwe directeur-bestuurder l’escaut

Sira Kamermans wordt per 1 juli 2024 aangesteld als directeur-bestuurder van l’escaut. De huidige directeur-bestuurder, Jan Leo van Deemter, neemt met ingang van 1 juli 2024 afscheid. Sira Kamermans is op dit moment werkzaam als manager wonen bij Allévo.

 l’escaut, de woningcorporatie in Vlissingen en Oost-Souburg, heeft ruim 6000 woningen en ruim 85 medewerkers. Jan Leo van Deemter, de huidige directeur-bestuurder, rondt met zijn afscheid op 1 juli een belangrijk deel van zijn werkzame leven af: “Het feit dat dit ruim twee jaar na mijn officiële pensioendatum is, geeft aan met hoeveel plezier ik hier heb gewerkt.”

Sira Kamermans neemt met ingang van 1 juli het stokje over. Ze kijkt met veel enthousiasme uit naar dit moment. Ook de raad van commissarissen is verheugd met de aanstelling van Sira Kamermans. “Ze heeft ruime (management)ervaring in de onderwijs- en zorgsector en is bestuurder geweest van Stichting Intervence. We zien in Sira Kamermans een toegewijde bestuurder die de ingezette koers naar een betrokken buurt verder vormgeeft met een geheel eigen visie en stijl.”

In verband met vakantie start zij vanaf medio juli met alle kennismakingen, zowel intern als extern.