Gerenoveerde carports Bossenburg opgeleverd

Eind december leverden wij samen met Bouwbedrijf Joziasse de zeventien gerenoveerde carports in de wijk Bossenburg op. De oude carports zijn volledig aangepakt. Alle carports kregen een nieuwe garagedeur, nieuwe gevelbekleding en een nieuw stuk bestrating. Ook vernieuwden we de volledige dakbedekking.

Het eindresultaat is prachtig geworden. Ook de bewoners zijn erg enthousiast: “De nieuwe carports zijn een enorme vooruitgang ten opzichte van wat het was,” vertelt een
bewoner. “De renovatie motiveerde mij ook enorm om de rest van de tuin aan te pakken. Zo heb ik met mijn ene buurman de schutting vernieuwd. Met mijn buurman aan de andere kant heb ik afgesproken dat we ook die schutting in het voorjaar aan gaan pakken. Daarnaast heb ik er ook een mooie hobbyplek bij gekregen. Ik repareer fietsen in mijn vrije tijd, en nu heb ik er een mooi werkplaatsje van gemaakt. Zo kan ik mijn hobby lekker droog en warm uitvoeren!”

Een andere bewoner vertelt: “Wij hadden onze carport een aantal jaar geleden al aangepast. Zo hadden wij bijvoorbeeld al een elektrische deur. Onze carport is nu iets breder geworden en hebben we nu een loopdeur. Dat is fijner met de fiets. Het proces is naar wens verlopen. Tijdens de verbouwing hadden we soms wat dingetjes, maar die zijn snel en netjes opgelost. We zijn heel blij met het eindresultaat!”

We wensen alle bewoners veel plezier van hun nieuwe carport!