Start verhuur 23 eengezinswoningen De Admiraliteit

Op maandag 17 juni om 20.00 uur start l’escaut met de verhuur van 23 eengezinswoningen in het project De Admiraliteit in Vlissingen. De Admiraliteit ligt in de Scheldewijk en is de vijfde deellocatie in de Scheldewijk. l’escaut bouwt hier 23 duurzame eengezinswoningen en 27 duurzame appartementen voor de sociale verhuur. De rijwoningen bestaan uit drie blokken van 9, 8 en 6 woningen. De woningen passen bij de uitstraling van de Scheldewijk en zijn duurzaam. Daardoor leveren ze voor toekomstige huurders lagere energielasten en een hoog wooncomfort op.

Informatie woning

Zodra je de woning binnenkomt via de hal, loop je langs de technische ruimte. Hiernaast is het toilet. Via de deur in de hal kom je de woonkamer binnen. Om de hoek is de open keuken.

 Via de trap in de hal ga je naar boven, waar drie slaapkamers zijn. Er zijn een ruime slaapkamer en twee kleinere slaapkamers. Ook zit hier de badkamer met 2e toilet. Op de tweede verdieping is de zolder die bereikbaar is met vaste trap. Hier zijn de aansluitingen aanwezig voor wasmachine en droger.  

 Alle woningen hebben een tuin tussen de 28m2 en 35m2 met berging aan de achterzijde.

Huurprijzen (prijspeil 2024)

  • Type A: netto huurprijs € 697,07
  • Type B: netto huurprijs € 879,66
  • Type C: netto huurprijs € 879,66

In de verhuurfolder vind je meer informatie over het project, plattegronden en bijbehorende huurprijs en kenmerken.

Nieuwbouw door Bouwgroep Peters

Bouwgroep Peters gaat de woningen voor l’escaut bouwen. De bouw is inmiddels gestart. We verwachten de eengezinswoningen in het eerste kwartaal van 2025 op te leveren. De appartementen volgen later, in het tweede kwartaal van 2025.

Interesse?

We starten op 17 juni 20.00 uur met de verhuur van de 23 eengezinswoningen. De woningen adverteren we verspreid op zuidwestwonen.nl. Zorg dat je voor reactie op een woningadvertentie jouw inkomensgegevens upload in je inschrijving.

Meer informatie over de woningen in De Admiraliteit vind je op deze pagina.