Maatregelen coronavirus

In november zijn de coronamaatregelen weer verder aangescherpt. l’escaut volgt hierbij de richtlijnen van het RIVM. Veiligheid voor onze huurders en voor onze medewerkers staat voorop. We blijven voor je klaarstaan, al is dat soms net iets anders dan normaal, of duurt het misschien langer.  

l’escaut hecht veel waarde aan de basisregels: was je handen, houd afstand, ventileer. Onze medewerkers die vaak klantcontact hebben, doen regelmatig een zelftest. Ook doen we in onze dienstverlening veel digitaal, en werken veel collega’s vanuit huis.  

Reparatie en onderhoud

Onze vakmannen en aannemers werken volgens de richtlijnen van het protocol 'Samen veilig doorwerken'.  We vragen onze klanten de ruimte van tevoren te ventileren en afstand te houden tot onze medewerkers. 

Baliebezoek

De balie op ons kantoor aan de Hermesweg is open. Er mogen maximaal twee bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. In deze ruimte is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Klachten?

Heb je een afspraak met één van onze medewerkers en heb je corona-gerelateerde klachten? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.