Eerste verhuurnota betalen

Veel gevraagd over Eerste verhuurnota betalen

Op welk moment betaal in de eerste verhuurnota?

Algemeen

Zodra bekend is wanneer het onderhoud aan de woning gereed is, krijg je een uitnodiging om het contract te ondertekenen. Ook ontvang je van ons de eerste verhuurnota. Deze eerste verhuurnota betaal je per pin, tegelijk met de contractondertekening. De contractondertekening gebeurt in de woning.

Ik wil graag een betalingsregeling voor mijn eerste verhuurnota. Kan dat?

Algemeen

Het is niet mogelijk om de eerste verhuurnota door middel van een betalingsregeling te voldoen. De eerste huurtermijn moet worden voldaan op de dag dat het contract getekend wordt. Kun je de eerste verhuurnota niet voldoen bij de contractondertekening, dan kunnen wij je de sleutels niet overhandigen.

Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden bij de eerste verhuurnota?

Algemeen

l'escaut brengt geen administatiekosten in rekening. De eerste verhuurnota bestaat uit de huur en (indien van toespassing) de servicekosten, van de datum van contracttekenen tot het einde van de maand. Vindt de ondertekening plaats rond de 20ste van de maand, dan wordt bij de eerste verhuurnota ook de volgende maand voldaan. In dit geval bedraagt de eerste verhuurnota maximaal anderhalve maand huur (inclusief servicekosten).

Welke gegevens moet ik vermelden bij het overmaken van de eerste verhuurnota?

Algemeen

In de meeste gevallen betaal je de eerste verhuurnota per pin, tegelijk met het ondertekenen van de huurovereenkomst. Wanneer je de eerste betaling op een eerder moment per bank overmaakt, moet je je klant- en contractnummer vermelden bij de overboeking. Deze staan genoemd op de eerste verhuurnota.