Uitschrijven als woningzoekende

Veel gevraagd over Uitschrijven als woningzoekende

Ik heb een woning aangeboden gekregen en geaccepteerd. Ben ik nu automatisch uitgeschreven als woningzoekende op Zuidwestwonen?

Nadat je het huurcontract hebt getekend, word je automatisch uitgeschreven als woningzoekende. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

Ik wil niet langer ingeschreven staan als woningzoekende op Zuidwestwonen. Hoe kan ik me uitschrijven?

Je kunt jezelf uitschrijven als woningzoekende op www.zuidwestwonen.nl via de pagina 'Mijn Overzicht'. Dit is alleen mogelijk wanneer je alleen ingeschreven staat, zonder medewoningzoekende.

Ik heb mijn inschrijving niet op tijd verlengd en nu ben ik uitgeschreven als woningzoekende op Zuidwestwonen. Kan dit worden teruggedraaid?

Als je bent uitgeschreven als woningzoekende, moet je je opnieuw inschrijven. Is er sprake van een uitzonderlijke reden waarom je niet tijdig hebt kunnen verlengen, neem dan contact op met www.zuidwestwonen.nl.

Ik ben erfgenaam van een persoon die overleden is en inschreven staat als woningzoekende. Hoe regel ik de uitschrijving?

Hiervoor kun je contact opnemen met www.zuidwestwonen.nl per telefoon of e-mail. Hou er rekening mee dat een akte van overlijden moet worden aangeleverd, om de uitschrijving in orde te maken.