Wijkteams

Contact

E-mail: wijkbeheer@lescaut.nl of (0118) 42 23 00 

Middengebied

Denise Nuhaan

Wijkmanager

Natasja Swennen

Wijkconsulent

Mario Schaalje

Wijkbeheerder

Paauwenburg, Bossenburgh, Westerzicht, Oost-Souburg en Centrum

Meri Berndes

Wijkmanager 

Jeroen WeezepoelWijkbeheerder

Woonzorgconsulent

Esther Slager

Wat doet een wijkconsulent?

Onze wijkconsulenten leveren een bijdrage aan het woongenot en de leefbaarheid in complexen, buurten en wijken. Ze ondersteunen bewoners bij hun bijdrage aan de vitaliteit van buurten en wijken. Ook signaleert een wijkconsulent problemen “achter de voordeur” en verwijst dan door. Daarnaast zijn onze wijkconsulenten het aanspreekpunt in de wijk. En voeren ze overleg met bewonersgroepen, wijkcomités en instanties. Ook vertegenwoordigen ze l’escaut als eigenaar bij VvE-vergaderingen. En handelen ze overlastzaken af in samenwerking met buurtbemiddeling.

Wat doet een wijkbeheerder?

Onze wijkbeheerder ondersteunen de wijkconsulenten. Ze houden toezicht in de wijken en buurten. Ze zijn het eerste aanspreekpunt voor huurders in de wijk. Daarnaast zorgen ze dat de wijk leefbaar, schoon, heel en veilig is. Ook bemiddelen ze bij eenvoudige overlastsituaties. Ze verhelpen kleine technische problemen en storingen. En ze voeren controles uit op de uitvoering van onderhoud, groen-, schoonmaak- en glasbewassingscontracten.

Wat doet een woonzorgconsulent?

Onze woonzorgconsultent begeleidt individuele bewoners als er problemen zijn op het gebied van wonen en zorg. Hij houdt gesprekken met bewoners, zoekt naar een passende oplossing en verwijst, indien nodig, door naar de juiste professional. Dit alles om een optimaal leefklimaat voor bewoners te creëren.