Buurtbemiddeling

Veel gevraagd over Buurtbemiddeling

Hoe kom ik in contact met Buurtbemiddeling?

Wil je meer weten over Buurtbemiddeling?  Dan kun je een folder opvragen via het Contactformulier of de website Buurtbemiddeling raadplegen. De bemiddeling is gratis. Direct telefonisch contact kan ook via het nummer: 0118-727025 van Buurtbemiddeling. 

Wat doet Buurtbemiddeling bij overlast?

Bij bemiddeling tussen jou en je buren treedt Buurtbemiddeling op als conflictbemiddelaar, zonder partij te kiezen. Het bemiddelingsgesprek is bedoeld om jou en je buren met elkaar in gesprek te brengen en afspraken te maken die voor beide partijen aanvaardbaar zijn.

Wat is Buurtbemiddeling?

Buurtbemiddeling is een laagdrempelige voorziening waar buren en buurtgenoten hun conflicten met elkaar oplossen, onder leiding van buurtbemiddelaars. Kijk op de website Buurtbemiddeling voor meer informatie. De bemiddeling is gratis. 

Direct telefonisch contact met Buurtbemiddeling kan via het nummer: 0118-727025.

Ben ik verplicht om mee te werken aan Buurtbemiddeling?

Nee, het is niet verplicht. Maar l'escaut woonservice ziet het als een gemiste kans als je niet meer werkt om zo, met je buren tot een oplossing te komen.

Ik heb een conflict met mijn buren. Buurtbemiddeling is ingeschakeld, maar dit heeft niet geholpen. Wat kan ik nu nog doen?

Wanneer Buurtbemiddeling niet heeft geholpen kan je iemand van het Team Wijkbeheerder de overlast situatie verder oppakken. wij zullen proberen de overlast zo goed mogelijk op te lossen. Helaas kan niet elke overlast situatie opgelost worden, maar wij zullen wel ons uiterste best doen.