sfeerbeeld

Schaepmanstraat

Aan de Schaepmanstraat in de wijk Paauwenburg biedt l’escaut woonservice diverse appartementen aan, verdeeld over drie complexen. De appartementen zijn nagenoeg volledig voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen en worden verwarmd middels een combiketel uit 2010.

Appartement
Indeling: Hal met toilet. Woonkamer van circa 21 m2. Dichte keuken met toegang tot het balkon aan de voorzijde. 3 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het tweede balkon, gelegen aan de achterzijde. Badkamer met douche en wastafel.

Vlissingen
De stad Vlissingen ligt aan de monding van de Westerschelde en is een stad met een rijk historisch verleden. Tegenwoordig is het een stad met vele mogelijkheden: flaneren over de boulevard, het historische stadscentrum ontdekken, eten en drinken in gezellige kroegen of restaurants, musea of attracties bezoeken of heerlijk winkelen: het kan allemaal in Vlissingen!

Paauwenburg
De wijk Paauwenburg is een populaire wijk om te wonen, met voorzieningen als supermarkten en een veelzijdigheid aan winkels, maar ook een basisschool en openbaar vervoer vind je in de directe omgeving.

Actuele aanbod
Het actuele aanbod van de appartementen in dit project kunt u vinden op www.dingemansemakelaars.nl

   
 

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers