sfeerbeeld

Zorgpartners

WVO Zorg
Met WVO Zorg heeft l'escaut woonzorgcentra De Gouwe Tuyn in Oost-Souburg, het Theo van Doesburgcentrum en Ter Reede gerealiseerd.

Zorgstroom
Door zorg op maat te bieden, huisvesting aan te passen, winkelvoorzieningen uit te breiden en ook de infrastructuur aan te passen ontstaat een wijk waar ouderen lang zelfstandig kunnen wonen.

SVRZ
Met de Stichting voor Regionale Zorgverlening werkte l’escaut aan verschillende woonzorgcomplexen.

Stichting AZZ
Met AZZ is o.a. Foyer de Jeunesse opgericht. Jongeren leren er zelfstandig te wonen. De appartementen zijn van l’escaut, maar Stichting Agogische Zorgcentra Zeeland bepaalt welke jongeren ervoor in aanmerking komen. Daarbij streeft ze naar een evenwichtige verdeling tussen studenten, starters op de arbeidsmarkt en vluchtelingen.

Het Gors, Emergis en Stichting Arduin
l'escaut stelt woningen aan het Gors, Emergis en Arduin beschikbaar voor projecten als bijvoorbeeld begeleid wonen. In de paardenstraat is zo'n complex waar cliënten van het Gors wonen. Ook worden woningen beschikbaar gesteld voor daklozen die Emergis aandraagt.

HKPD
en Stichting DOOR
Het HKPD begeleidt drugsverslaafden en Stichting Door ex-gedetineerden. In samenwerking met l'escaut worden ook aan deze organisaties woningen aangeboden voor hun cliënten. 

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers