sfeerbeeld

Ter Reede

In het gebied rond het Vlissingse zorgcentrum Ter Reede werken WVO zorg en l’escaut woonservice samen in een modern en breed woonzorgcentrum.

In 2003 heeft l’escaut 196 bestaande aanleunwoningen aan de Vredehoflaan overgenomen van  WVO zorg. Al deze woningen zijn aangepast aan de huidige eisen. Door sloop van een bestaande vleugel van het verzorgingstehuis, is de weg vrijgemaakt voor de bouw van 124 nieuwe huurwoningen. Hiervan vallen er 102 in de sociale sector en 22 zijn duurdere huurwoningen. Ook deze woningen zijn na oplevering aan l’escaut woonservice overgedragen. Het  verpleeghuis en het atrium blijven eigendom van WVO zorg. Ook zijn er 66 koopappartementen aan het geheel toegevoegd. Midden op het complex staat het Atrium, een ontmoetingsruimte van maar liefst 1400 m2, met een restaurant, winkel, kapper, enzovoort. Het Atrium is het sociale hart van het woonzorgcomplex.

Door deze samenwerking ontstaat een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod aan wonen en zorg voor veel verschillende soorten ouderen. Zowel voor het vitale oudere echtpaar als voor ouderen die intensieve zorg nodig hebben.

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers