sfeerbeeld

Zonnepanelen

Zonne-energie is een duurzame energiebron. l’escaut woonservice wil deze bron  inzetten om de woonlasten van onze huurders omlaag te brengen. Samen met u willen wij zorgen voor een beter milieu.

Het is onze bedoeling om de komende jaren in totaal op zo ongeveer 2000 woningen zonnepanelen aan te brengen. Het voordeel van de opgewekte elektriciteit komt geheel ten goede aan de bewoners want l’escaut vraagt geen huurverhoging voor deze ingreep. Op deze pagina van l’escaut kunt u zien op welke complexen we dit jaar zonnepanelen aanbrengen. 

Het aanbrengen van de zonnepanelen en omvormer neemt niet veel tijd in beslag. In een dag tijd wordt de volledige installatie gemonteerd en aangesloten op het elektranet. Als u elektrameter niet geschikt is om de opgevangen energie te registreren dan wordt er een nieuwe zogenaamde slimme elektrameter geplaatst door Delta N.V. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden. De firma Saman uit Zierikzee verzorgt de plaatsing van de zonnepanelen. De aanpassing van elektrameter voert DELTA N.V. uit.

Als u zelf zonnepanelen wilt aanbrengen, mag dat natuurlijk ook . Wel willen wij graag weten wie het werk gaat uitvoeren, hoe het wordt uitgevoerd en wanneer. Via mijn l’escaut kunt u een ZAV (zelf aangebrachte voorziening) aanvragen. Wij beoordelen dan uw aanvraag.

 
hfjdhfd
informatieflyer (507.9Kb)
­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers