sfeerbeeld

Koopovereenkomst de Hofjes getekend

We hebben met de gemeente Vlissingen overeenstemming bereikt over de koop van gronden voor de bouw van 24 sociale huurwoningen in de Scheldewijk. Wethouder Sem Stroosnijder (Wonen) en Jan Leo van Deemter (directeur- bestuurder l’escaut ) hebben op 31 oktober 2019 hiervoor een overeenkomst gesloten.

 

De Hofjes

We gaan de 24 sociale huurwoningen bouwen in het zogenaamde deelplan ‘De Hofjes’. De Hofjes zijn aan de noordzijde van de Scheldewijk gelegen, tussen de doorgetrokken Singel en de woningen aan de Paul Krugerstraat. De sociale huurwoningen komen te liggen aan autovrije hofjes.

 

Duurzame woningen

De woningen die we bouwen, passen bij de uitstraling van de Scheldewijk en zijn duurzaam. Woningen gebouwd op duurzame wijze, leveren voor toekomstige huurders lage energielasten en een hoog wooncomfort op. De woningen aan de verschillende hofjes krijgen een eigen uitstraling, hebben twee woonlagen en drie slaapkamers. We verwachten 2020 te starten met de bouw van de woningen en deze medio 2021 op te leveren.

 

Inschrijven via www.zuidwestwonen.nl

Verspreid over de komende 10 jaar verwachten we 200 woningen te bouwen in de Scheldewijk. Het gaat om zowel eengezinswoningen als appartementen. De huurwoningen staan circa een half jaar voor oplevering aangeboden op de website van Zuidwestwonen. Het is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de woningen vanaf dat moment mogelijk om te reageren via www.zuidwestwonen.nl. Let op dat u ruim van te voren inschrijft; lange inschrijftijd kan van belang zijn.

 

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers