sfeerbeeld

Organisatie

l’escaut woonservice is een maatschappelijke onderneming, actief op het gebied van wonen en leven, die midden in de samenleving staat. Onze missie is het bieden van goed wonen in een passende woonomgeving met aandacht voor duurzaamheid de woonlasten en bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in onze samenleving. 

Klanten die onze primaire aandacht hebben zijn huishoudens die recht hebben op huurtoeslag, huishoudens met een huishoudinkomen van maximaal € 36.165,- (prijspeil 2017); en huishoudens met een specifieke woonvraag (bv mensen met een beperking).

Dichtbij onze huurders staan met een sociaal gezicht, dat is wat wij willen. De persoonlijke woningcorporatie zijn. Niet alleen maar praten, maar -zoals het past bij Vlissingen- ook gewoon ‘doen’.

In ons ondernemingsplan 2018-2020  hebben wij onze missie en visie voor de komende jaren vastgesteld. In het jaarplan 2018  is verwoord welke stappen we dit jaar zetten om zo onze doelstellingen te kunnen behalen. Ons ondernemingsplan is daarbij de leidraad. Verder vindt u hieronder ons jaarverslag en de prestatieafspraken die wij met de gemeente Vlissingen hebben gemaakt.

test

 

Jaarplan 2019 (187.4Kb)
­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers