sfeerbeeld

Update maatregelen tegen het coronavirus 18-03-2020

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft l’escaut woonservice een aantal maatregelen genomen. We willen persoonlijke contacten met mensen die klachten hebben vermijden waar dat kan. Tegelijkertijd willen we onze klanten zo goed als mogelijk blijven helpen. Daarom nemen wij aanvullende maatregelen om onze medewerkers en klanten te beschermen:

 

  • We bekijken in overleg met de klant of een reparatie noodzakelijk is of dat het kan worden verplaatst naar een later tijdstip. Is het een reparatie die uitgesteld kan worden, dan wordt deze verplaatst tot minimaal 6 april.

 

  • Reeds geplande afspraken die niet noodzakelijk zijn stellen we uit tot minimaal 6 april. We bellen deze afspraken 1 dag van te voren op.

 

  • Indien er sprake is van een calamiteit of een noodzakelijke reparatie: dan komen wij langs en stellen als voorwaarde dat bewoners voorafgaand aan het bezoek de ruimte ventileren (ramen en deuren open) en dat zij zich niet in dezelfde ruimte bevinden als waar wij aan het werk zijn.

 

Door deze maatregelen te nemen hopen we de verspreiding van corona zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom willen we onze dank en waardering uitspreken naar onze klanten die begrip tonen wanneer we onze dienstverlening niet direct kunnen invullen zoals ze van ons gewend zijn.

 

Jan Leo van Deemter

Directeur-bestuurder l’escaut woonservice

 

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers