sfeerbeeld

Tweede bezorgronde ledlampen in december

In juli zijn we gestart met het uitdelen van cadeauboxen met ledlampen aan al onze huurders. Ruim 4000 adressen ontvingen hun cadeaubox. Veel huurders reageerden enthousiast!

We willen ook graag de 2200 huurders die niet thuis waren hun cadeaubox nog bezorgen. De leverancier van de ledlampen (led’s make a difference) had eind augustus een tweede bezorgronde gepland. Helaas hebben zij 9 augustus te maken gehad met een grote brand, waardoor alle cadeauboxen die nog bezorgd zouden worden in Vlissingen, verloren zijn gegaan. Nieuwe cadeauboxen zijn besteld, maar worden helaas niet eerder geleverd dan einde van het jaar.

Dat betekent concreet dat Led’s make a difference, namens l’escaut, in de week van 7 tot en met 11 december opnieuw langskomt om de cadeaubox te bezorgen. Als huurders niet thuis zijn, vragen wij de buren de cadeaubox aan te nemen. Als dat niet lukt, kunnen huurders de cadeaubox ophalen op 4 of 5 januari tussen 9.00 en 19.00 uur op het kantoor aan de Hermesweg 13. Huurders die nog geen cadeaubox hebben ontvangen, informeren we hierover deze week per brief.  

Let op: als u briefje in de bus heeft gehad waarop staat dat u de cadeaubox vanaf 14 september op kunt halen: dit is dus niet meer het geval!

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers