sfeerbeeld

Start verhuur nieuwbouw President Rooseveltlaan

Op maandag 27 april 2015 start l’escaut woonservice met de verhuur van zeven splinternieuwe eengezinswoningen aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Geïnteresseerden kunnen reageren via de website www.hurenopwalcheren.nl/nieuwbouw . Daarvoor dient men wel ingeschreven te staan als woningzoekende via deze site. De woningen worden medio juni opgeleverd.

 

Ruim en energiezuinig

Het zijn ruime woningen met twee verdiepingen en vier slaapkamers. Vanwege de ruimte en ligging zijn ze uitermate geschikt voor stellen en (aanstaande) gezinnen. Dankzij de energiezuinige verwarming en de zonnepanelen op het dak hebben de woningen een A++ energielabel. De woningen hebben allemaal een tuin met berging.

 

Toewijzing en huurprijs

De huurprijs is vastgesteld op € 710,68 (huurtoeslaggrens 2015). De servicekosten bedragen € 2,76 (glas- en ontstoppingsfonds). Om voor deze woningen in aanmerking te komen dient de gezinssamenstelling uit minimaal twee personen te bestaan met een maximaal bruto gezinsinkomen van € 3378,- per maand. Afhankelijk van de gezinssituatie is het eventueel mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

 

Verbetering kwaliteit Middengebied

In totaal sloopt l’escaut woonservice 172 woningen in deze herstructureringsfase. Daar bouwen zij slechts 44 sociale huurwoningen voor terug. De wijk Middengebied krijgt hierdoor een groener karakter. l’escaut woonservice en de gemeente Vlissingen investeren veel om de kwaliteit van het Middengebied te verbeteren.

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers