sfeerbeeld

Start verhuur nieuwbouw Jan van de Capellelaan

Op maandag 2 maart 2015 start l’escaut woonservice met de verhuur van zes nieuwbouweengezinswoningen aan de Jan van de Capellelaan in Vlissingen. Geïnteresseerden kunnen reageren via de website www.hurenopwalcheren.nl/nieuwbouw. Daarvoor dient men wel ingeschreven te staan als woningzoekende via deze site. De woningen worden eind mei 2015 opgeleverd.

 

Ruim en energiezuinig

Het zijn ruime woningen met een verdieping en drie slaapkamers. Vanwege de ruimte en ligging zijn ze uitermate geschikt voor stellen en (aanstaande) gezinnen. Dankzij de energiezuinige verwarming op de begane grond en de zonnepanelen op het dak, hebben de woningen een A++ energielabel. De woningen liggen aan een rustige straat en hebben allemaal een tuin met berging. De huurprijs is vastgesteld op € 710,68 (huurtoeslaggrens 2015).

 

Herstructurering fase 3 Middengebied

Voor de voormalige acht woningen zijn zes nieuwbouwwoningen aan de Jan van de Cappellelaan teruggebouwd. De woningen zijn onderdeel van de Herstructurering Middengebied fase 3. De bouw startte in oktober 2014.

 

Verbetering kwaliteit Middengebied

In totaal sloopt l’escaut woonservice 172 woningen in deze herstructureringsfase. Daar bouwen zij slechts 44 sociale huurwoningen voor terug. De wijk Middengebied krijgt hierdoor een groener karakter. l’escaut woonservice en de gemeente Vlissingen investeren veel om de kwaliteit van het Middengebied te verbeteren.

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers