sfeerbeeld

Onderhoud

Mag ik zomaar een schutting plaatsen?
l’escaut woonservice staat het wel toe de schutting te plaatsen, maar als u verhuist moet de schutting weer weggehaald worden of overgenomen worden door de nieuwe huurder. De schutting moet dan op het zogenaamde overnameformulier komen te staan. Zie ook de informatie bij ‘de huur beëindigen’.

Ik wil plavuizen o.i.d. aanbrengen. Mag dit en moet ik dit eruit halen als ik de woning verlaat?
Een aanvraag voor veranderingen aan de woning kunt u schriftelijk bij de woninginspecteur indienen. De aanvraag wordt door hem beoordeeld. Daarbij worden voorwaarden gesteld over hoe de veranderingen uitgevoerd moeten worden en worden er afspraken gemaakt over het al dan niet laten zitten van de voorziening wanneer u de woning verlaat. Zie ook de informatie bij ‘zelf uw woning veranderen’.

Wat is planmatig onderhoud?
Planmatig onderhoud is het periodieke onderhoud aan onderdelen en/of installaties van de woning om deze in goede staat te houden. Hierbij kunt u denken aan schilderwerk en controlebeurten voor cv en lift. Dit gebeurt op initiatief van l’escaut en wordt over het algemeen uitbesteed aan andere bedrijven. U wordt door ons tijdig geïnformeerd wanneer wij voor dergelijk onderhoud bij u langskomen. Soms gaat het om meer ingrijpende veranderingen die tijdelijk voor enige overlast kunnen zorgen, bijvoorbeeld het vernieuwen van kozijnen en goten en herstel van betonrot.
 

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers