sfeerbeeld

Cv-onderhoud

Uw cv-ketel zorgt ervoor dat u een warme douche kunt nemen en dat uw huis aangenaam van temperatuur is. Een cv-ketel moet goed onderhouden worden. Anders bestaat de kans dat hij niet optimaal werkt. Dat kan gevolgen hebben voor de temperatuur in uw huis, maar ook voor uw stookkosten. l’escaut woonservice houdt de onderhoudsbeurten van uw cv goed in de gaten en zorgt ervoor dat het onderhoud op tijd gebeurt.

Ongeveer om de twee jaar benadert een medewerker van l’escaut u via de telefoon en/of e-mail. Samen wordt er met u een afspraak vastgezet in de planning van de cv-monteur. Zorgt u ervoor dat uw e-mailadres en telefoonnummer up-to-date zijn?

Helaas komt het wel eens voor dat het ons niet lukt een afspraak met u te maken. Voor een optimale werking van de cv-ketel en uw eigen veiligheid benadrukken wij het belang van onderhoud aan uw ketel. Heeft l’escaut een terugbelverzoek bij u achtergelaten voor het maken van een afspraak? Bel dan zo snel mogelijk terug naar (0118) 42 23 00 of mail naar info@lescaut.nl
 

­
 

Mail deze pagina door

 
 
Copyright © l'escaut | Disclaimer, cookies en privacy | Powered by Bright Answers